Στο Χορστ της Ολλανδίας η βασική προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ο κυπελλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός, ετοιμάζει το πλάνο της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν, που θα έχει αφετηρία την 19η Ιουνίου και στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

Το πλάνο των πράσινων εμπεριέχει ένα μικρό διάστημα (καθιερωμένων εξετάσεων και) προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ενώ είναι πολύ πιθανό η αποστολή της ομάδας να μεταβεί πρώτα στο Καρπενήσι ή το Πήλιο για λίγες μέρες, πριν αναχωρήσει για το Χορστ της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο και τα περισσότερα φιλικά μονταρίσματος πριν τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Το Χορστ είναι το ίδιο μέρος όπου είχαν μπει οι βάσεις της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στις 18 Ιουνίου, όντας στον όμιλο των «ανίσχυρων», για τον τρίτο προκριματικό και στις 2 Αυγούστου για τα play offs.

Δύο ημέρες μετά (4 Αυγούστου) θα δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς μετά από πέντε χρόνια και στις 11 Αυγούστου τη ρεβάνς. Σε περίπτωση που αποκλείσει αντίπαλο με υψηλή βαθμολογία από τους «ισχυρούς», τότε θα μεταφέρει τη βαθμολογία του στην επόμενη κλήρωση, γεγονός που σημαίνει ότι αποτελούν «κλειδί» τα πρώτα δύο ευρωπαϊκά ματς καθώς σε ενδεχόμενη πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό θα έχει περισσότερες πιθανότητες για πιο βατή κλήρωση στα play offs, μία στροφή πριν τους ομίλους.

Οι όμιλοι, άλλωστε, πέραν του πρεστίζ, θα αποφέρουν έσοδα της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ στο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα