Στο Μαξίμου ο Ιβάν είδε τον πρωθυπουργό (που δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός)

Ο Σαββίδης εποίησε την ανάγκη φιλοτιμία και ζήτησε βοήθεια για Τούμπα, Λιμάνι και Παλιούρι

Πριν από δύο περίπου χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης είχε προχωρήσει σε μία βαρύγδουπη δήλωση σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημήτρη Μαρκόπουλο στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, προβλέποντας ότι “δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης”. Όπως γίνεται αντιληπτό ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλλον δεν είναι και ο καταλληλότερος για να προσληφθεί να κάνει προγνωστικά, ειδικά σε ό,τι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις. Όσο για τον Δημήτρη Μαρκόπουλο που πήρε τη συνέντευξη από τον Ιβάν Σαββίδη, τώρα είναι βουλευτής της Ν.Δ. στην Β’ Πειραιώς.

Σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης πέρασε την πόρτα του Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, που δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός όπως διερρήγνυε τα ιμάτια του προ διετίας. Ο λόγος που εποίησε την ανάγκη φιλοτιμία ο θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα ήταν τρία καυτά ζητήματα.

Το ένα είναι το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν εκπονήσει το πρότζεκτ, αλλά υπάρχουν πολλά γραφειοκρατικά ζητήματα, προκειμένου να μην σημειωθούν καθυστερήσεις. Επίσης σε συνάρτηση με το νέο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ θέλει να μεταφερθεί στο Καυταντζόγλειο, αλλά ζητά τα έργα που θα γίνουν να τα αναλάβει να τα πληρώσει αυτός, αλλά να αφαιρεθούν από το ενοίκιο.

Επίσης ο κ. Σαββίδης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις άλλες δύο επνδυτικές κινήσεις του, αυτή στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και αυτή στο Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου ετοιμάζει μεγάλη τουριστική επένδυση.

Να σημειωθεί ότι αύριο Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και στις 15.00 έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη φορέων, για να ενημερωθεί για το πως τρέχουν τα θέματα που ο ίδιος ανακοίνωσε στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης