Στο υπουργείο Άμυνας αδυνατούν να βρουν “λειτουργικό βηματισμό”

Με την εκλογή της νέας κυβέρνησης υπήρξαν ελπίδες για την επαναφορά της Ελλάδας σε μια “κανονικότητα”, υπό την έννοια της επιτάχυνσης των ρυθμών ανάπτυξης μέσω της υιοθέτησης μιας πραγματικά φιλοεπενδυτικής και αναπτυξιακής πολιτικής, παράλληλα με την εγκατάλειψη κακών συνηθειών δεκαετιών από την πλευρά του πολιτικού μας συστήματος.

Δυστυχώς, απ΄΄   ότι φαίνεται στο υπουργείο Άμυνας αδυνατούν να βρουν “λειτουργικό βηματισμό”, με αποτέλεσμα να προκύπτει μια Ατολμία, -που οδηγεί σε- Αδράνεια,και πιθανώς να έχει σχέση με Ασχετοσύνη.

Γι΄΄   ΄αυτό το λόγο η παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου είναι επιβεβλημένη, προτού απολεσθεί η δυναμική αλλαγής που απαιτείται στην κρίσιμη ιστορική περίοδο που διανύουμε ως κράτος.

Βασικό χαρακτηριστικό της μέχρι σήμερα παρουσίας του ηγετικού σχήματος στο υπουργείου, είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης που περιλαμβάνει πλήθος επισκέψεων και παρουσία σε διάφορες δραστηριότητες, κυρίως των Ενόπλων Δυνάμεων, από τις οποίες προκύπτουν κάποιες ωραίες φωτογραφίες και γίνονται οι γνωστές δηλώσεις στο πλαίσιο της αποτρεπτικής ρητορικής της χώρας.

Ωστόσο θα έπρεπε να γνωρίζουν, ότι εάν τα λόγια δεν συνοδεύονται από έργα και εμφανή πολιτική και στρατιωτική βούληση, ώστε ο αντίπαλος να πειστεί ότι η χώρα έχει λάβει την απόφαση εγκατάλειψης της νοοτροπίας των τελευταίων -κυρίως- ετών, δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα επί της ουσίας.Τουλάχιστον σε ότι αφορά του υπολογισμούς που η κάνει η Τουρκία.

Διαβάστε επίσης