Συνεργείο του Δημόκριτου στην Λεωφόρο!

Τι άλλο θα ακούσουμε! Ένα ντέρμπι σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα χρειάζεται τρία πράγματα. Άντε τέσσερα το πολύ. Γήπεδο, ομάδες, κόσμο και καμία φορά την παρουσία Αστυνομικής δύναμης για τους… άτακτους. Στην Ελλάδα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε για μία ακόμα φορά, αφού εκτός από αυτά που αναφέραμε πιο πάνω θα χρειαστούμε και την βοήθεια επιστημονικού επιτελείου κατά των περίεργων οσμών!

Σύμφωνα με το goal news η ατάκα του Σάββα Θεοδωρίδη περί οσμών στα αποδυτήρια της Λεωφόρου μόνον τυχαία δεν ήταν, αφού αντίστοιχα παράπονα είχε κάνει και ο Πανθρακικός στη νίκη του με 2-1 πριν από λίγες ημέρες επί των πράσινων.

Μάλιστα η διοίκηση των “κροκοδείλων” έστειλε έγγραφη καταγγελία βάσει της οποίας ο Ολυμπιακός ζήτησε να υπάρξει ειδικό προσωπικό που θα κάνει μετρήσεις έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών.

Έτσι το υπουργείο Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τμήμα του Δημόκριτου, θα βρεθεί στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου και θα αναλάβει να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος από τις οσμές.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο τμήμα του Δημόκριτου, μας επιβεβαίωσαν το γεγονός, τονίζοντας μας πως από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα συνεργείο θα βρεθεί στα αποδυτήρια των δυο ομάδων για να κάνει σχετικές μετρήσεις.

Στη συνέχεια θα αποχωρήσουν εκτός βέβαια αν βρεθεί κάτι ανησυχητικό. Αξίζει να αναφέρουμε πως το συνεργείο θα βρεθεί στην Λεωφόρο μετά από αίτημα της ΓΑΔΑ.

Διαβάστε επίσης