Συνάντηση με τον Χριστόδουλο Στεφανάδη είχε ο Μητσοτάκης

Υποψήφιος βουλευτής στο νομό Σάμου θα είναι ο φημισμένος καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης.  Ο καθηγητής είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του προέδρου της Ν.Δ.

«Είναι μεγίστη τιμή να συμμετέχω στην προσπάθεια της Ν.Δ. και του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, του επόμενου Πρωθυπουργού, ώστε να αλλάξει σελίδα η πατρίδα μας», δήλωσε ο κ. Στεφανάδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ν.Δ.
Ο κ. Στεφανάδης έχει αναδείξει τα ιδιαίτερα προβλήματα της Σάμου και έχει πολλάκις παρέμβει για την αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που δημιουργεί το προσφυγικό, αλλά και για την ισόρροπη κατανομή των κονδυλίων για έργα στην περιφέρεια του βορείου Αιγαίου που ανήκουν η Σάμος και η Ικαρία. Παράλληλα, ως εκ της ιδιότητάς του τού κορυφαίου γιατρού επιδεικνύει ιδιαίτερη μέριμνα για τα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και μάλιστα στα νησιά.

Ο κ. Στεφανάδης με καταγωγή από την Ικαρία, είναι ο Έλληνας επιστήμονας, με τον μεγαλύτερο αριθμό επιστημονικών εργασιών παγκοσμίως. Είναι ο πρώτος και ο μόνος που έσπασε το «φράγμα» των 1.500 δημοσιεύσεων σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, κάτι που ελάχιστοι έχουν επιτύχει διεθνώς (σύμφωνα με την πλέον επίσημη βάση δεδομένων (www.pubmed.com).

 

 

Διαβάστε επίσης