Συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν Αχτσιόγλου

Ρόλο έπαιξε, όπως δηλώνουν, «η επιτυχημένη και αποτελεσματική θητεία της στο Υπουργείο Εργασίας», αλλά και η κοινοβουλευτική της εμπειρία

Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζουν για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και επιστημονικών φορέων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως υποστηρίζουν, μάλιστα, ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους «ψηφίζουν» Αχτσιόγλου, είναι «η επιτυχημένη και αποτελεσματική θητεία της στο Υπουργείο Εργασίας, παρά τις δύσκολες συνθήκες της μνημονιακής επιτήρησης, όπως και συνολικά η κοινοβουλευτική της παρουσία, θέση και εμπειρία».

Και σημειώνουν πως όλα αυτά «δείχνουν τον δρόμο της σύγχρονης αριστερής πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα, για να εκφράσει ξανά την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και να αναδείξει την πραγματικότητα που θέλουμε, αυτή της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Πρόκειται για 11 άτομα, συνδικαλιστές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι υπογράφουν το κείμενο στήριξης στην Έφη Αχτσιόγλου, τονίζοντας ωστόσο πως «η στήριξη αυτή, δε συνιστά μια εν λευκώ ανάθεση, αλλά μια δήλωση συνεχούς και ενεργής παρουσίας, που αποσκοπεί σε μια διαφορετική σχέση του κόμματος με τους ανθρώπους του, καθώς πιστεύουμε πως αποτελεί βασική προϋπόθεση για μια διαφορετική σχέση με την κοινωνία, για μια διαφορετική χώρα για εμάς και τα παιδιά μας, για μία εκ νέου νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Σημειώνεται, πάντως, ότι κάποιοι εξ αυτών των συνδικαλιστών συμμετείχαν στην πρόσφατη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η «λήψη θέσης» υπέρ Αχτσιόγλου ίσως ήταν η αιτία της… αμοιβαίας σιωπής μετά τη συνάντηση με τον εσωκομματικό της αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα