ΣΥΡΙΖΑ: «Απύθμενο θράσος από Γεραπετρίτη να λέει ότι δεν χρειάζονται άλλες ΜΕΘ»

Επίθεση από την αξιωματική αντιπολίτευση στον υπουργό Επικρατείας

Επίθεση κατά του Γιώργου Γεραπετρίτη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις του για τις ΜΕΘ στα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας.

Σε ανακοίνωσή της αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι «είναι τουλάχιστον εξοργιστικό την ώρα που δεκάδες ασθενείς, είτε με Covid είτε με άλλα νοσήματα, βρίσκονται σε πολυήμερη αναμονή για να βρεθεί μία κλίνη ΜΕΘ, ο υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης να δηλώνει με απύθμενο θράσος ότι “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη για άλλες κλίνες”».

«Την ώρα που χάνονται ανθρώπινες ζωές και οι υγειονομικοί καταρρέουν μαζί με το ΕΣΥ, ο κ. Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες βρίσκονται στον κόσμο τους», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάσταση στα νοσοκομεία κάθε μέρα που περνά γίνεται και πιο δραματική.

Δύο ασθενείς έχασαν σήμερα τη ζωή τους στο Λαϊκό, περιμένοντας μάταια, πρόχειρα διασωληνωμένοι, να ανοίξει μία κλίνη ΜΕΘ.

Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό την ώρα που δεκάδες ασθενείς, είτε με Covid είτε με άλλα νοσήματα, βρίσκονται σε πολυήμερη αναμονή για να βρεθεί μία κλίνη ΜΕΘ, ο υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης να δηλώνει με απύθμενο θράσος ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη για άλλες κλίνες».

Δυστυχώς για τους πολίτες που υποφέρουν αυτήν την ώρα και για τις χιλιάδες οικογένειες που αγωνιούν για τους ανθρώπους τους στα νοσοκομεία, δεν έχουμε μόνο μια κυβέρνηση που ευθύνεται γιατί άφησε ανοχύρωτο το ΕΣΥ, αλλά που δεν έχει καν συναίσθηση της δραματικής πραγματικότητας.

Την ώρα που χάνονται ανθρώπινες ζωές και οι υγειονομικοί καταρρέουν μαζί με το ΕΣΥ, ο κ. Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες βρίσκονται στο κόσμο τους και επιμένουν να λειτουργούν ως υπερασπιστές των συμφερόντων των ιδιωτικών κλινικών, αρνούμενοι να τις επιτάξουν, για να παραμένουν αμόλυντες από τον κορωνοϊό.​

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα