ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης δεν βρήκε μισή λέξη αυτοκριτικής»

Επίθεση από την Κουμουνδούρου για την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή για την εικόνα της πανδημίας στη χώρα μας - Άμεση απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, με την Νέα Δημοκρατία να δίνει άμεσα την δικιά της απάντηση.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα δεν βρήκε μισή λέξη αυτοκριτικής», και συνέχισε: «Όχι μόνο για τα αδιέξοδα της πολιτικής του, αλλά και τις αθλιότητες των υπουργών του. Κάλυψε απόλυτα τον κ. Γεωργιάδη που συγκρίνει ανθρώπινες απώλειες και πανηγυρίζει, αλλά και τον κ. Γεραπετρίτη που κακοποίησε κάθε λογική για να κρύψει την κυβερνητική ευθύνη για τις ΜΕΘ.

Με τις ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη να έχουν πληρότητα 99%, η κυβέρνηση αρνείται να προχωρήσει στις απαραίτητες επιτάξεις και μειώνει κατά 600 εκατ. τις δαπάνες Υγείας. Όσο και να μιλάει για ατομική ευθύνη, ο ανεύθυνος πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες».

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

΄Άμεση ήταν και η απάντηση της Νέα Δημοκρατίας στην επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινές τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.

Απαντώντας στο σχόλιο της Κουμουνδούρου, η Νέα Δημοκρατία σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι η σημερινή τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ανεπαρκής γεγονός που απογοήτευσε ακόμα και τους συντρόφους του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Αν μετά την πρωτολογία και τη δευτερολογία του κ. Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ νιώθει την ανάγκη να κάνει σχόλιο για τις τοποθετήσεις του Πρωθυπουργού, είναι προφανές ότι ήταν τόσο ανεπαρκής η εμφάνιση του αρχηγού του στην Βουλή ώστε απογοητεύθηκαν ακόμη και οι σύντροφοί του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα