ΣΥΡΙΖΑ: Πανικός της ΝΔ για το φιάσκο με το κορωνογλέντι του Μητσοτάκη στην Ικαρία

Η Κουμουνδούρου απαντά στην κυβέρνηση αναφορικά με το «τραπέζωμα» του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ρωμανός για «τραπέζωμα» του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα χωρίς τήρηση των μέτρων προστασίας, κάνοντας λόγο για πανικό της Νέας Δημοκρατίας μετά το γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία προ ημερών.

«Οι δικαιολογίες της ΝΔ για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη είναι για τα πανηγύρια. Και σίγουρα όχι για τα Ικαριώτικα που είναι ωραία», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πανικός της ΝΔ για το φιάσκο με το κορωνογλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία μαζί με ακόμα 40 άτομα κουστωδία οδηγεί σε τραγελαφικές δικαιολογίες.

Μετά τα τηλεφωνήματα σε ΜΜΕ για να αποκρύψουν την είδηση και τις γραπτές εντολές στην ΕΡΤ για να μην προβάλλουν το βίντεο, σήμερα στη ΝΔ βαφτίζουν με καθυστέρηση ενός μήνα «τραπέζωμα» τη σύσκεψη που είχε ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα με δέκα επιχειρηματίες της πόλης, παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Σίγουρα δεν ήταν γλέντι σε φιλικό σπίτι, σίγουρα δεν συνοδευόταν από τσαμπούνες.

Οι δικαιολογίες της ΝΔ για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη είναι για τα πανηγύρια. Και σίγουρα όχι για τα Ικαριώτικα που είναι ωραία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα