ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: «Πόσο κοστολογείται την συκοφαντία;»

Η αξιωματική αντιπολίτευση απαντά στο κυβερνών κόμμα αναφορικά με την ανακοίνωσή του για τους δημοσιογράφους όπου ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε αγωγή για το εξοχικό του στο Σούνιο

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που έκανε λόγο για εξοντωτικές αξιώσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά δημοσιογράφων.

Μεταξύ άλλων η αξιωματική αντιπολίτευση ότι η συκοφαντία κατά του Αλέξη Τσίπρα για το εξοχικό στο Σούνιο σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «δεν προξενεί εντύπωση ότι η ΝΔ έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το κυβερνών κόμμα να πει «πόσο κοστολογεί την συκοφαντία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ήταν άλλωστε σε όλους γνωστό ότι στα γραφεία της σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε αυτή η φθηνή και κίτρινη απόπειρα αντιπερισπασμού με τη δήθεν βίλα εκατομμυρίων του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, μιας και μιλούν για εξοντωτικές αξιώσεις, θα ήμασταν περίεργοι να μας απαντήσουν:

Πόσο κοστολογείτε, κύριοι της ΝΔ, τη συκοφαντία;

Την κοστολογείτε φθηνότερα;

Το λιβάνισμα στην κυβερνητική πολιτική πόσο πάει;

Οι κατά παραγγελία απολύσεις δημοσιογράφων όταν τολμούν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση, πόσο κοστίζουν;

Δεν μπορεί, η ΝΔ θα έχει κάποιον τιμοκατάλογο. Η λίστα Πέτσα, άλλωστε, δεν θα φτιάχτηκε στα τυφλά. Ας μας πει, τουλάχιστον να γνωρίζουμε τις τιμές.

ΥΓ. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα ποσά που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα