Τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Όσο πιο γρήγορα τόσο πιο φθηνά

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, η οποία θα αποτελέσει ορόσημα στην ιστορία του συλλόγου αφού συμπληρώνει 100 χρόνια ύπαρξης, παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα Τύπου του Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά και τον υπεύθυνο εισιτηρίων, Μπαντούνα, να ενημερώνουν σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων και τις τιμές.

Οι τιμές για την πρώτη περίοδο, η οποία ξεκινά από τις 27 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 18 Ιουνίου, ξεκινούν από τα 195 ευρώ. Από τις 19 Ιουνίου και έπειτα, τα εισιτήρια θα εκκινούν από τα 250 ευρώ.

Επιπλέον υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 30%, εκτός των θυρών 3-7.

Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλα τα εντός έδρας παιχνιδιού του Ολυμπιακού, δηλαδή θα αφορούν όλες τις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως και τα φιλικά.

Η αγορά των εισιτηρίων συνοδεύεται από εκπτώσεις και προνόμια, όπως για παράδειγμα εκπτώσεις στο Red Store, για διεξαγωγή εκδηλώσεων, για parking και προσφορές χορηγών.

Ο Κώστας Καραπαπάς ρωτήθηκε και για την αύξηση των εισιτηρίων, λέγοντας πως αυτό γίνεται για να στηριχθεί ο Ερασιτέχνης και να συνεχίσουν τα τμήματά του να έχουν επιτυχίες.

«Φέρνει τις τιμές, μικρότερες μεν, αλλά πιο κοντά σε εκείνες που υπήρχαν το 2012. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να έχει τόσο χαμηλότερες τιμές.

Αυτό ήταν μία προσφορά του συλλόγου γιατί υπήρξαν δύσκολα χρόνια. Τώρα εναρμονιζόμαστε και με τους ανταγωνιστές μας και με τα άλλα αθλήματα. Είναι αδύνατον ο Ολυμπιακός να έχει τα μισά έσοδα από ό,τι οι ανταγωνιστές της. Αυτά τα επιπλέον χρήματα στηρίζουν τον Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 100αδες τίτλους. Πώς έχει γίνει αυτό; Από τη στήριξη του κόσμου, και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι βασική πηγή εσόδων για έναν σύλλογο. Είναι το 1/4 από τα έσοδα της δεκαετίας του 2010», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα