ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ: «Παραιτηθείτε μέχρι το βράδυ γιατί εσείς διαλύσατε την ΑΕΚ»

Τους κύριους υπεύθυνους για το κατάντημα της ΑΕΚ έδειξαν οι οπαδοί της Ένωσης που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους προκειμένου να διευκολύνουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς ο κόμπος έφθασε στο χτένι.

Σε μια συνέχεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στα Σπάτα, στην επιστροφή της αποστολής από την Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής, «επίλεκτοι» οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ και ζήτησαν από τα στελέχη της, να στείλουν μέχρι το βράδυ τις παραιτήσεις τους στον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Οι φίλοι της «Ένωσης» από τις τάξεις των οργανωμένων που βρέθηκαν στο Μαρούσι, έστειλαν το μήνυμα πως έκαναν υπομονή μέχρι τέλους, αλλά η αποτυχημένη συνταγή έχει τη βάση της στα γραφεία της ΠΑΕ.

Οι Παναγιώτης Κονέ-Γιάννης Παπαδημητρίου κατέβηκαν να συζητήσουν μαζί τους και τους άκουσαν να ζητούν αδιαπραγμάτευτα την αποχώρηση όλων των στελεχών.

Χαρακτηριστικά τους τόνισαν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ζητώντας μάλιστα να επιμείνουν σε αυτές, ακόμα και σε περίπτωση που δεν τις δεχθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει επανεκκίνηση στην ΑΕΚ. Απομένει να φανεί τι θα πράξουν τα μεγαλοστελέχη που οδήγησαν στον χλευασμό τον δικέφαλο αετό, λίγο πριν την ιστορική επιστροφή του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα