Τελικός ή φιλικό είναι το ματς με την «μισή» Ομόνοια;

Μεγάλη μπουκιά φάει, μεγάλη κουβέντα, μην πεις. Έτσι λέει ο θυμόσοφος λαός. Στην Ουρουγουάη δεν πρέπει να το ξέρουνε αυτό κι ο Πάμπλο αμολάει τις παπαριές, όπως ο Σεφερλής τις ατάκες. Για τα φιλικά που παίζει ο Ολυμπιακός σου μιλάω. Που έτσι τα είπε ο Γκαρσία.

Βγαίνει αυτός ο προπονητής τη Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ και σου λέει, ποιος ΠΑΟΚ, τώρα. Με μισή ομάδα θα παίξω εμένα μ’ ενδιαφέρει το πρωτάθλημα στην Κύπρο.

Αυτά τα ματς της Ευρώπης, σου λέει ο Μπεργκ είναι για να μεγαλώνει η ομάδα, να παίρνει εμπειρίες. Η κούπα είναι το ζήτημα στην Κύπρο.

Που πάει να πει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει φιλικό με την Ομόνοια. Δυνατά θα μπούνε οι Κύπριοι, αλλά χωρίς πολλούς βασικούς. Η, μάλλον, να μας πει ο πολλά βαρύς κι ασήκωτος Γκαρσία, αν αυτό είναι ή όχι φιλικό. Να το μάθουμε κι εμείς.

Έτσι είναι. Φιλικό ή τελικός είναι κι αυτό; Διότι με τη Λαμία που έπαιζε χωρίς βασικούς, ο Γκαρσία το χαρακτήρισε τελικό. Να μας το ξεκαθαρίσει να ξέρουμε κι εμείς τι είναι το φιλικό και τη ο τελικός.

Το δε Σαββιδοτεχνείο δεν έγραψε τίποτα, ότι ο Μπεργκ είπε ότι θα κάνει αλλαγές. Κι αφού η ΠΑΟΚάρα του νικήσει, θα γράφουνε ύμνους για τον Ουρουγουανό, όπως επειδή νίκησε τη Λαμία με τον Μανούχο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα