Τέλος ο Χεζόνια για Παναθηναϊκό και… Μαλέσκου

Χωρίζουν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Μάριο Χεζόνια. Και της… Μαλέσκου. Ο ατζέντης του Κροάτη, Κρις Χιλ, ενημέρωσε ότι «υπάρχουν άλλες, καλύτερες προτάσεις στο τραπέζι για τον πελάτη του». Σε βαθύ προβληματισμό στον Παναθηναϊκό και… νέο πλάνο, για την ενίσχυση της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια κι ο Χεζόνια δεν την δέχτηκε. Ο εκπρόσωπός του ζήτησε νέα αναβολή, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης κατάλαβαν πως πλέον η κλεψύδρα είχε γυρίσει ανάποδα.

Κι η πλάκα είναι ότι ο Χεζόνια το έπαιζε φανατίλα «βαζέλα» και καλά. Και βάρτου – δώστου αναρτήσεις για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, την ομάδα κλπ. Φούμαρα. Όλα στο παραδάκι κρίνονται.

Έκανε και μία προς την Θύρα 13 ότι την αγαπάει και την σέβεται. Μετέφερε, έτσι το πρόβλημα στην διοίκηση του Παναθηανίκού. Ανεπίτρεπτη συμπεριορά.

Και με την Μαλέσκου και τις καρδούλες στο instagram, τι θα γίνει τώρα; Έτσι θα το αφήσει το κορίτσι; Μην ακούτε παπαριές. Ωραία το έπαιξε το επικοινωνιακό παιχνίδι ο Κροάτης. Έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω του. Η Μαλέσκου, επίσης. Έτσι παίζεται το παιχνίδι σήμερα στην Ελλάδα. Κι όταν έρθει η ώρα για τα φράγκα, λακίζουνε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα