Τέλος ο Βίκτωρ, τέλος κι ο Πάιροτζ

ΑΝΑΘΕΜΑ

Του Βίκτωρα του Ρέστη του ρίξανε δέκα χρόνια. Η «Α», από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Βίκτωρ έχει κάνει κολεγιές με τον Πάιροτζ τον Πιεμπονγκσάντ, το είχε γράψει φόρα παρτίδα, ότι υπάρχει πρόβλημα. Ότι για να μετακινήσει τις δικογραφίες του, θέλει τριαξονικό φορτηγό, δεν φτάνει αυτοκίνητο.

Τέλος πάντων, η ουσία είναι μία κι ο μπακλαβάς γωνία. Τελείωσε για τον Παναθηναϊκό ο Πάιροτζ. Αν υπήρχε μία πιθανότητα ο Ταϊλανδός ν’ ασχοληθεί περαιτέρω με τον Παναθηναϊκό, μετά το χουνέρι στον Βίκτωρα, τελείωσε. Ούτε άλλα sms θα στείλει στον Αλαφούζο, ούτε θ’ απαντάει στα τηλέφωνα. Εξαφανιζόλ.

Διότι κι ο ίδιος ο Πάιροτζ εμπλέκεται σε σκάνδαλο για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» στο Βέλγιο, μαζί με τον συνιδιοκτήτη του στη Μουσκρόν, Ισραηλινό μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι. Και πώς έχει τώρα η κατάσταση στον Παναθηναϊκό; Δεν άλλαξε τίποτα από αυτά που σας έγραψε η «Α» στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου.

Ότι ο Αλαφούζος ψάχνει για συμπαίκτες στην ΠΑΕ. Κι ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος ψάχνει κι αυτός για συμπαίκτες για την ΠΑΕ. Οπότε, δεν αποκλείεται οι συμπαίκτες και του ενός και του άλλου να είναι οι ίδιοι!

Και κάτι τελευταίο για «ψαγμένους». Τα 10 χρόνια που έφαγε ο Βίκτωρας Ρέστης προχθές, και το βούλευμα που τον καθίζει στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου για «Ηθική αυτουργία σε ληστεία» –πρώτη το είχε δημοσιεύσει η «Α» αρχές Σεπτεμβρίου– ήταν οι αιτίες που οι ΣΥΡΙΖΑίοι τον έστειλαν αδιάβαστο; Βέβαια, η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, όπως στην περίπτωση Ριχάρδου

Διαβάστε επίσης