Θα βγάλει πολύ χρήμα από τον Τσέριν ο Παναθηναϊκός

Λίρα εκατό αποδεικνύεται για τον Παναθηναϊκό ο 23χρονος Σλοβένος Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν, που εξελίσσεται σε κινητήριο μοχλό της μεσαίας γραμμής του. Το «τριφύλλι» με δεδομένη την εξέλιξη του παίκτη, μπορεί να βγάλει πολλά χρήματα από πιθανή πώλησή του στο μέλλον. Και τα κατάφερε αθόρυβα να τον αποκτήσει σχεδόν… τζάμπα.

Η Νυρεμβέργη στην οποία ανήκε ο Τσέριν ζητούσε περίπου 1 εκατ. ευρώ, προκειμένου να περιορίσει τη χασούρα της απ’ την επένδυση που έκανε το 2019, δίνοντας περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ντομζάλε.

Όμως οι πράσινοι έπειτα από σκληρή, διαπραγμάτευση πλήρωσαν μόλις 450.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον Τσέριν. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά δεν έδωσαν ποσοστό μεταπώλησης στους Γερμανούς. Το δε τετραετές συμβόλαιο του Σλοβένου είναι μόλις 220.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

Ο Τσέριν είναι και πρότυπο επαγγελματία. Και το έδειξε με το καλημέρα, όταν στις 5 Ιουλίου, την πρώτη ημέρα που έφτασε ο Παναθηναϊκός στο Βάλχζε-Κόζεν της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ζήτησε να προπονηθεί σε φουλ ένταση με το υπόλοιπο γκρουπ, παρότι χρειάστηκε να κάνει ταξίδι 4 ωρών με το αυτοκίνητο από τη Λιουμπλιάνα ως την κωμόπολη των αυστριακών Άλπεων, φτάνοντας στο ξενοδοχείο της ομάδας, μία ώρα πριν την απογευματινή προπόνηση. Στα χέρια του Γιοβάνοβιτς, ο Τσέριν μεγαλουργεί. Έχει γίνει πολύτιμη μονάδα, εκτινάσσοντας τη χρηματιστηριακή του αξία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα