Θέλει να φύγει και το φωνάζει o Σουάρεζ

Ο Λουίς Σουάρεζ έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να φύγει από τη Λίβερπουλ και να πάει να αγωνιστεί σε άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης που θα διεκδικεί τίτλους. Ο Ουρουγουανός άσος έκανε μία ακόμη παρόμοια τοποθέτηση για το μέλλον του, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

«Η Λίβερπουλ γνωρίζει πως θέλω να φύγω. Ο μάνατζέρ μου ασχολείται με την υπόθεσή μου και περιμένω από μέρα σε μέρα κάποια είδηση. Ξέρει αυτό που θέλω, ξέρει τις επιθυμίες μου. Εγώ από τη μεριά μου, δεν έχω να κάνω τίποτε άλλο από το να ξεκουράζομαι και να χαλαρώνω, περιμένοντας κάποια εξέλιξη.

Ακόμα καμία ομάδα δεν μου έχει κάνει πρόταση. Αλλά δεν αγχώνομαι, αφού όλοι γνωρίζουν πως δεσμεύομαι με συμβόλαιο και είναι λογικό να προσεγγίζουν την ομάδα μου, πρώτα.

Θα παρουσιαστώ κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της Λίβερπουλ στις 21 Ιουλίου και θα ξεκινήσω την προετοιμασία. Αλλά όλα μπορούν να ανατραπούν με ένα τηλεφώνημα. Αν έρθει μέχρι τότε, θα αλλάξει και το πρόγραμμά μου», είπε ο επιθετικός των «κόκκινων», δημιουργώντας μεγάλο «πονοκέφαλο» στους ιθύνοντες του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, αφού πρόθεση των ανθρώπων της Λίβερπουλ είναι να κρατήσουν τον παίκτη στην ομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, έχουν ήδη απορριφθεί κάποιες προτάσεις από τη Ρεάλ και άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Διαβάστε επίσης