Θεοδωρικάκος για τα σενάρια πρόωρων εκλογών: «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα»

«Μην βιάζονται εκεί στην αντιπολίτευση», είπε με σκληρό ύφος ο υπουργός Εσωτερικών

Για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης  Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας ότι να μην γυρίσει η χώρα σε λογικές και νοοτροπίες της περιόδου 2012-2015.

Μιλώντας στον Real FM, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα σοβαρό πρόγραμμα για τον τουρισμό και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να μην είναι βιαστική. Επανέλαβε, παράλληλα ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών.

«Η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή που μιλάμε επεξεργάζεται ένα σοβαρό πλαίσιο, που αφορά ιδίως το κομμάτι του τουρισμού, που είναι πολύ σοβαρό στοιχείο της ελληνικής οικονομίας, φέρνει μια σειρά μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης και συνολικά ενισχύει την οικονομία. Είναι ένας μαραθώνιος η αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομικής κρίσης που προκύπτει από την πανδημία του κορωνοϊού και δεν είναι κάτι που θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ας μην είναι βιαστικοί οι συνάδελφοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κυρίως ας μην γυρίσουμε σε νοοτροπίες και λογικές της περιόδου του 12-15, που όλοι κατάλαβαν ότι δεν οδήγησαν σε τίποτε καλό την χώρα» τόνισε και πρόσθεσε: «Θα σας επαναλάβω με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών».

Σημειώνεται, ότι σήμερα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη απέρριψαν το σενάριο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών καθώς εκτός του υπουργού Εσωτερικών με τον ίδιο τρόπο τοποθετήθηκαν τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας όσο και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα