«Θερμό» επεισόδιο Μητσοτάκη-Πολάκη στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ», είπε ο πρωθυπουργός στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας.

Ο πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «υπάρχουν ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι υπάρχουν. Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Ναι, είναι (…)» είπε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Πολάκης: Άσχετε.

Μητσοτάκης: Τι είπατε; Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ. Ανεβάστε την μάσκα σας σας παρακαλώ.

Πολάκης: Είστε άσχετος.

«Σας τιμά κ. Τσίπρα αυτή η εικόνα; Με το χέρι στην καρδιά. Ενός τέως υπουργού Υγείας με χυδαίο και αγοραίο ύφος να προσβάλλει τους πάντες και τα πάντα και ταυτόχρονα να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ αντιεμβολιαστών. Αυτό κάνει. Αυτός είναι και αυτόν ανέχεστε. Είστε ένα και το αυτό. Το ίδιο πράγμα είστε. Και μετά έρχεστε και μιλάτε σε αυτή την κυβέρνηση για την ανάγκη συνεννόησης. Με ποιον; Με τον κ Πολάκη; Όχι δεν μπορεί να υπάρξει με ανθρώπους που κλείνουν μάτι στους αντιεμβολιαστές καθημερινά. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη και ξαναελάτε να μιλήσουμε για συνεννόηση», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα