Τι απαντά ο Σάκης Ρουβάς μετά τη δέσμευση των λογαριασμών του;

Χθες με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά. Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε για οφειλές προς την εταιρεία  «Progressive PR». Επίσης η εταιρεία κατέθεσε και δυο αγωγές σε βάρος του τραγουδιστή.

Σήμερα ο Σάκης Ρουβάς δίνει την δική του απάντηση αναφορικά με τη δικαστική διένεξη με την εταιρεία «Progressive PR» που είχε ως αποτέλεσμα τη δέσμευση των προσωπικών του λογαριασμών. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ουδεμία επίδοση δικογράφων και θα υπάρξει απόλυτα συνεπής, όπως σε όλες του τις συνεργασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ.

Αθήνα, 12.6.2018

Σάκης Ρουβάς»

Διαβάστε επίσης