Την πάτησε ο ΠΑΟΚ στο CAS

Σε συνεκδίκαση των προσφυγών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ προχωρά το CAS. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, παρά τις προσπάθειες των νομικών του ΠΑΟΚ να μην αναγνωριστεί η δικαιοδοσία του Ολυμπιακού στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, αποφάνθηκε πως οι δύο προσφυγές θα συνεκδικαστούν.

Ο Ολυμπιακός ζητάει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, να μην ισχύσει δηλαδή η περίφημη τροπολογία Γεραπετρίτη που ήλθε από το παράθυρο για να μην τιμωρηθεί με βάση τα όσα ίσχυαν ο δικέφαλος του βορρά, ενώ π ΠΑΟΚ να ακυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με την οποία τελεσίδικα του αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί για την συνιδιοκτησία με την Ξάνθη.

Το νομικό του επιτελείο του ΠΑΟΚ προέβλεπε ότι οι υποθέσεις θα εκδικαστούν χωριστά, αλλά ο Τάκης Μπαλτάκος, πιάστηκε στον ύπνο!

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ΕΕΑ «ναυάγησε» τόσο στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Επίσης, δεν κατάφερε να μπλοκάρει την επιβολή ποινών, μέσω του ΣτΕ και του Διοικητικού Εφετείου.

Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ δεν θέλει απέναντί του τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στοιχεία για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη και τα αναδεικνύουν και ως εκ τούτου είναι εύλογο ο δικέφαλος του βορρά που δεν μπορεί να τα αντικρούσει να θέλει να παίξει μπάλα… μόνος του, έστω και στην Ελβετία.

Δυστυχώς όμως για τον ΠΑΟΚ, το CAS έκρινε πως  οι δυο προσφυγές για την πολυϊδιοκτησία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την Ξάνθη, είναι για την ίδια υπόθεση και οδηγείται σε συνεκδίκαση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατηγορεί τον Ολυμπιακό ότι το μόνο που θέλει και για το μόνο που προσπαθεί είναι να καθυστερήσει την εκδίκαση των προσφυγών.

Έτσι ο ΠΑΟΚ προσπαθ΄΄ψντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστηρίζει πως αποδέχθηκε το αίτημα της συνεκδίκασης για να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να βγει η απόφαση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά επισημαίνουν ότι ο Ελβετός δικηγόρος με τον οποίο συνεργάζεται η ΠΑΕ αποδέχθηκε να γίνει η συνεκδίκαση των προσφυγών.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα