Το χρήμα ρέει άφθονο

Τετράδα ξένων θα διαφεντεύει την ελληνική διαιτησία, καθώς ο αποτυχημένος Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει βολέψει ακόμη δυο συμπατριώτες του Άγγλους στην ΚΕΔ κι έναν Πορτογάλο. Η εικόνα που εμφανίζει ο Άγγλος είναι πως ουδόλως τον ενδιαφέρει να χτίσει κάτι καλό στην Ελλάδα, καθώς όταν φύγει δεν θα έχει αφήσει τίποτα ελληνικό, ώστε να υπάρχει ικανή διάδοχη κατάσταση.

Οι πάντες στο ευαίσθητο κομμάτι της διαιτησίας είναι οργισμένοι με τον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος για να κονομήσει είχε φθάσει να πάει στις ΗΠΑ όπου έκανε τον τηλεκριτικό στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και όταν ήλθε, ανακοίνωσε πίνακες παίρνοντας κεφάλια, αλλά το κυριότερο μη προβιβάζοντας κανέναν διαιτητή από τη Super League2. Λες και όλοι είναι ακατάλληλοι να πάρουν μια ευκαιρία. Σαν να μην ήταν αυτός υπεύθυνος για την πορεία τους και την ανάδειξη νέων ικανών διαιτητών. Άφησε λοιπόν τη μεγάλη κατηγορία με 21 διαιτητές, κόβοντας το 25%.

Το μήνυμα ξεκάθαρο. Ετοιμαστείτε για… ξένους παντού. Θα βολέψει κόσμο και κοσμάκη ο Άγγλος ασθενής. Όταν θα φύγει, πολλοί θα είναι αυτοί που θα του… χρωστάνε. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στους Κόλιν και Κάπελα προσέθεσε και τον Μπένετ στη σύνθεση της ΚΕΔ. Υπεύθυνος για τους παρατηρητές των επαγγελματικών κατηγοριών… Ο Άγγλος ενδιαφέρεται μόνο για να πληρωθούν οι λίγοι κι εκλεκτοί του. Από ’κεί και πέρα, αν και οι ομάδες πληρώνουν αμέσως, οι διαιτητές κάνουν μήνες να πάρουν την αμοιβή τους. Αλλά ποιος ασχολείται με αυτούς. Εκεί που πρέπει το χρήμα ρέει. Και… άφθονο μάλιστα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα