Το πανό της ντροπής φέρνει κρίση και διχασμό

Στα πρόθυρα εμφυλίου βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έπειτα απ’ όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα με το πανό που αναρτήθηκε στη Θύρα 4. Ουσιαστικά το μήνυμα που έστελναν οι συνδεσμίτες(;) έμεινε ολόκληρο στη θέση του για περίπου 10 λεπτά από την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια χάθηκε από το οπτικό πεδίο όσων βρίσκονταν στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου.

Στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων εστάλησαν πολλά μηνύματα προς την 4. Τόσο από παρόντες στην Τούμπα, όσο και από τηλεθεατές. Με σκληρά λόγια για την εξαφάνιση του πανό.

Ο ξεσηκωμός απέδωσε καρπούς. Το πανί επέστρεψε!

Αλλά στο δεύτερο 45λεπτο εφαρμόστηκε δεύτερο πλάνο. Καταστράφηκαν κάποια γράμματα για να μη φαίνεται καθαρά η λέξη «πρωθυπουργός». Παράλληλα, κάποιοι σεκιουριτάδες θέλησαν να καλύψουν και άλλα γράμματα. Φυσικά, με εντολή από τον Ιβάν. Διότι μπορεί να μοιράζουν σανό στον κόσμο με τις ανακοινώσεις που εκδίδονται, αλλά αμέσως ξεχνιούνται, όμως το πανί προσφέρει εικόνα που μένει. Κι εκεί ο Σαββίδης δεν θέλει να δυσαρεστήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μέσω του Γιώργου Γεραπετρίτη, άλλωστε, βρήκε αυτιά πρόθυμα να τον ακούσουν και ενδεχομένως να στηρίξουν τις νέες επενδύσεις του στον τουρισμό. Γι’ αυτό και θέλησε να περιορίσει την επίδραση του πανό στο κανάλι επικοινωνίας του με το Μαξίμου. Γεγονός που προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις από τους οπαδούς που δεν συνωστίζονται στους συνδέσμους, ούτε παίρνουν γραμμή από τους οργανωμένους ή από την ΠΑΕ. Κάπως έτσι έφτασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα πρόθυρα του εμφυλίου.

 

Διαβάστε επίσης