Το ρίσκο του Μπέου με την UEFA και το κίνητρό του

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Συζητήθηκε σε πολλά στέκια η αποκάλυψη της «A» ότι ο Αχιλλέας Μπέος βαδίζει στα χνάρια του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Από τον περασμένο Ιανουάριο είχε προαναγγείλει ο δήμαρχος Βόλου την προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της ΕΠΟ, της Super League και της UEFA για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το 2010 τον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλο είναι, όμως, να λες και κάτι, και εντελώς διαφορετικό να πράττεις κιόλας.

Ειδικά όταν ο… προλαλήσας πρέπει να τα βάλει με έναν κολοσσό, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία. Με τη λίγκα και την ελληνική ομοσπονδία μπορεί να τα βάλει ο οποιοσδήποτε. Και, μάλιστα, με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας. Αλλά πώς τα βάζεις με κοτζάμ UEFA; Εδώ, βέβαια, υπάρχει εξήγηση. Τη δίνουν όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον του Μπέου.

Προφανώς έχουν αποκτήσει γνώση των σκέψεων που κάνει ο δήμαρχος. «Πώς θα κερδίσει τη διαμάχη με την ΕΠΟ εάν δεν στραφεί και κατά της UEFA, που τον απέκλεισε άμεσα από τις διεθνείς διοργανώσεις;» είναι το ρητορικό ερώτημα-απάντηση στις απορίες για το ρίσκο που παίρνει ο Μπέος.

Ουσιαστικά, ο Αχιλλέας αντιστρέφει τη λαϊκή ρήση «μας φταίει ο γάιδαρος, βαράμε το σαμάρι». Το πηγαίνει εντελώς αντίστροφα. Βαράει τον γάιδαρο, για να πάρει το σαμάρι, όπως λένε και στα χωριά της Μεσσηνίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα