Τον Μάρτιο τα λένε Ρεάλ και Αντσελότι

Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν δεδομένο πως θ’ αναλάβει την Εθνική τους

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συζητήσει το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι τον Μάρτιο. Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «El Pais» και αναδημοσιεύει η βραζιλιάνικη «O Glοbo»

Σύμφωνα με την «El País», ο ισπανικός σύλλογος θα περιμένει την ολοκλήρωση της  φάσης των «16» του Champions League για να διαπραγματευτεί με τον Ιταλό προπονητή.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ καταλαβαίνει ότι η ομάδα του συλλόγου χρειάζεται ακόμα τον Κάρλο Αντσελότι. Και η σχέση των δύο είναι «μοναδική και διαρκής».

Ο προπονητής, ωστόσο, αντιμετωπίζεται ως βέβαιος από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF) ότι θα αναλάβει την εθνική ομάδα μετά το Copa America, παρόλο που καμία συμφωνία μεταξύ των μερών δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Ο Αντσελότι αποφεύγει να μιλήσει για το μέλλον του, ενώ σε πρόσφατη  συνέντευξη Τύπου, διέψευσε οποιαδήποτε συμφωνία με τη βραζιλιάνικη ομάδα, επαναλαμβάνοντας ότι «όλα είναι πολύ ξεκάθαρα: Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου (με τη Ρεάλ) και μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν θα απαντήσω για το μέλλον μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα