Τούρκος παραλής για τον Ηρακλή, “για να παίξει μπάλα” ο Ερντογάν στην Θεσσαλονίκη (Μήπως είναι ο Ιλιτζαλί;)

Σοβαροί να είμαστε. Δεν υπάρχει κανένας Τούρκος επενδυτής για τον Ηρακλή. Μόνο Ερντογάν υπάρχει. Σοβαροί να είμαστε.

Να στο αναλύσω. Αν πράγματι υπάρχει Τούρκος επιχειρηματίας που θέλει ν’ αγοράσει τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αποκλείεται να το έκανε από μόνος του. Ο Ερντογάν τον έβαλε που τα τελευταία δυο χρόνια τα παίζει όλα για όλα.

Αφού μέσω τουρκικών τραπεζών έβαλε χέρι σε μεγάλα κομμάτια γης στην δυτική Θράκη, τώρα θέλει να πατήσει πόδι κι επισήμως στην Θεσσαλονίκη. Σιγά δηλαδή, μην ξύπνησε μια ημέρα ένας Τούρκος επιχειρηματίας από τη Γερμανία, που πουλάει εστίαση, για να έρθει στην Θεσσαλονίκη ν’ αγοράσει τον Ηρακλή. Είναι και άσχετος από μπάλα. Έτσι λέει το ρεπορτάζ.

Θα το επιστρέψει αυτό η πολιτεία; Ερώτηση κάνω. Ο Περιφερειάρχης θα το δεχτεί; Οι οπαδοί του Ηρακλή γουστάρουν να έχουν Τούρκο επενδυτή, ξέροντας ότι θα έρθει για να κάνει τα παιχνιδάκια του Ερντογάν;

Που πας μακριά, μάστορα. Αυτός ο Ιλιτζαλί με τις παπαριές του Survivor θα πάρει μέρος σε φιλικό παιχνίδι στην Κατεχόμενη Λευκωσία, για τις φιέστες που κάνει ο Ερντογάν. Αυτός τον οποίος προσκυνάνε στην Ελλάδα για την μεγαλύτερη παπαριά όλων των εποχών σε τηλεπαιχνίδια.

Ο Ιλιτζαλί θα παίξει μπάλα με μία ομάδα διασημοτήτων και ο Ερντογάν θα κάνει τον προπονητή. Φοβερά πράγματα. Κι αυτό το τριήμερο στην Κύπρο, γίνεται με αφορμή την τουρκική εισβολή στο νησί τον Ιούλιο του 1974.

Ο σουλτάνος τα παίζει όλα για όλα, μάστορα. Αυτός είναι πίσω από το ενδιαφέρον του Τούρκου χωρίς όνομα που ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή. Ήρθε, συναντήθηκε με τον Ευγενίου της Τριγλίας και τον Θέο και όλα κυλάνε ομαλά, σου λένε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα