Αλεξανδρόπουλος: “Βασικός δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό”

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και έτσι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Έλληνας μέσος μίλησε στο επίσημο κανάλι του «τριφυλλιού», αναφέροντας πως είναι πολύ χαρούμενος με την εν λόγω εξέλιξη. Επιπλέον τόνισε ότι οι απαιτήσεις έχουν ανέβει, αλλά και πως στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν βασικοί.

O Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είπε:

Για την ανανέωση του: «Είναι μία πολύ χαρούμενη στιγμή για εμένα να υπογράψω το τρίτο μου συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό σε τόσο μικρή ηλικία. Μέσα από σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη μεταξύ εμού και της ομάδας καταφέραμε να πετύχουμε αυτή την στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος και πρόθυμος να διεκδικήσω και άλλα».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν όχι μόνο ατομικά αλλά και ομαδικά. Πέρυσι δεν κάναμε τη χρονιά που θέλαμε. Σκοπεύουμε να είμαστε καλύτεροι φέτος. Εγώ ως Σωτήρης δεν σκέφτομαι πολλά, μόνο την καθημερινότητα μου, να δουλεύω ακόμη πιο πολύ. Μέσα από την προσπάθεια και την βελτίωση θα επιτευχθούν οι ομαδικοί και ατομικοί στόχοι. Βασικός δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Η χρονιά μου δίνει έξτρα κίνητρο ώστε να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες».

 

Για τους στόχους του: «Πάνω από όλα θέλω να βελτιώνομαι και μετά να πετύχω τους στόχους μου και να διεκδικώ την θέση μου στον βασικό κορμό του Παναθηναϊκού. Μέσα από αυτό θα πετύχω και τους άλλους στόχους μου που είναι να παίζω στην Εθνική και να παίξω στο υψηλό επίπεδο.

 

Για τη σεζόν που ξεκινά: «Πάντα είμαι αισιόδοξος και προσγειωμένος. Είναι μια νέα αρχή και πρέπει να την εκμεταλλευθούμε από την πρώτη προπόνηση. Να είμαστε αγαπημένοι, να δέσουμε σαν ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα