Τζώρτζια Κεφαλά: Μέχρι και σήμερα έγραφαν ότι κάνω ουσίες ή έχω περίεργες ερωτικές επιλογές

Όσα είπε η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας για τα 27 χρόνια γάμου και την απώλεια που τη σημάδεψε

Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε για την απώλεια που τη στιγμάτισε, αλλά και όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τις δήθεν καταχρήσεις που κάνει και την ερωτική της ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναφέρθηκε ακόμη, στον πολιτικό γάμο της, που έκανε πριν 27 χρόνια, αλλά και τα παιδιά της.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», η τραγουδίστρια των «Μπλε» και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε: «Έχασα τον βαφτισιμιό μου σε ηλικία 21 ετών από πτώση που είχε στο σκι. Το τραυματικό γεγονός της απώλειας του βαφτισιμιού μου, που περίμενε να σωθεί επί 5 ώρες, με οδήγησε να ασχοληθώ με την πολιτική».

Η Τζώρτζια Κεφαλά έχει κάνει πολιτικό γάμο που μετρά 27 χρόνια. Σε σπάνια αναφορά της για αυτό, είπε: «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να «πέφτεις» στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης».

Τέλος, η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε για τα χειρότερα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί με αναφορές στο όνομά της. «Αυτό που συνηθιζόταν να γράφεται μέχρι τώρα είναι να έχει γραφτεί για εμένα ότι παίρνω ουσίες, το ότι είμαι πολύ περίεργη και ότι μπορεί να έχω περίεργες ερωτικές επιλογές. Δεν τους έδινα ποτέ και ιδιαίτερη προσοχή» είπε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα