Βαρουφάκης: Θα είμαι ο πρώτος που θα εμβολιαστώ και μάλιστα σε δημόσια θέα

Στην Ελλάδα έχουμε μια διολίσθηση σε μία μεταμοντέρνα δικτατορία, με κοινοβουλευτικό μανδύα, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Έκανε λόγο για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής μετά την εισαγγελική έρευνα για τρεις πολιτικούς αρχηγούς την οποία χαρακτήρισε παράνομη.

Ο κ. Βαρουφάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχασε τον έλεγχο της πανδημίας ενώ είπε πως η βόρεια Ελλάδας έχει γίνει Ιταλία.

Ανέφερε μάλιστα ότι στην επιτροπή επιδημιολόγων θα πρέπει να υπάρχουν ειδικοί και από τη Βόρεια Ελλάδα ενώ είπε πως η επιτροπή θα μπορούσε να λειτουργεί ανεξάρτητα και αν μην εργαλιοποιείται.

Ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ 25 σημείωσε πως το κίνημα κατά του εμβολιασμού υπήρχε και πριν από τον κορονοϊό ενώ είπε πως θα είναι ο πρώτος που θα κάνει το εμβόλιο και μάλιστα σε δημόσια θέα. Είπε ακόμα πως όποιος δεν εμβολιάζεται είναι απαράδεκτος.

Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε τέλος πως είναι δεδομένο το πέμπτο μνημόνιο στη χώρα καθώς το 2021 θα είναι τεράστιο το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα