Βασιλακόπουλος: «Το πέρασμά μου από τον Αθλητισμό τελείωσε»

Την απόφασή του να μην ασχοληθεί πλέον με τον Αθλητισμό ανακοίνωσε στην «Δίκη της Δευτέρας» στο Open o Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Μάλιστα ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΟΚ μέχρι τις εκλογές, που θα διεξαχθούν  στις 30 Μαϊου, έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό από την κυβέρνηση, με αφορμή τα όρια που έβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όσον αφορά στη διεκδίκηση της προεδρίας στις ομοσπονδίες.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, οι οποίοι σήμερα υπηρετούν κάποιες θέσεις κυβερνητικές στον αθλητισμό. Τώρα πως τον υπηρετούν είναι άλλο θέμα, αλλά έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου. Έχουμε ηλικιακό ρατσισμό, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει ούτε στην κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος (σ.σ. ο κ. Πικραμένος) ίσως είναι στην ηλικία μου, ένας εξαίρετος άνθρωπος και χαίρομαι που κατέχει αυτή τη θέση».

Στην ερώτηση αν θα προσφύγει στο ΣτΕ απάντησε: «Όχι, δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Νομίζω τελείωσε το πέρασμα μου από τον χώρο του αθλητισμού. Από εκεί και πέρα αν με χρειάζεστε μπορώ να γίνω τακτικός συνομιλητής σας ή παρουσιαστής (γέλια)».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα