Βλέπει τη μεθεπόμενη μέρα ο Βαγγέλης

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Θέλει η ΕΠΟ να κρυφτεί, αλλά η πρεμούρα της να χτυπήσει τον Ολυμπιακό δεν την αφήνει. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που εξέδωσε μια μνημειώδη ανακοίνωση που ξεκίνησε στη λογική πώς θα χτυπήσουμε την ομάδα του Μαρινάκη και τυπικά λειτούργησε ως στήριξη του VAR.

H ΕΠΟ έδωσε οκτώ παραδείγματα που έγινε χρήση του VAR τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ενδεικτικά, όπως αναφέρει η ΕΠΟ. Και από τα οκτώ, πόσα αφορούν τον Ολυμπιακό; Τα… μισά. Τα τέσσερα. Μάλιστα. Ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε… πουθενά στα παραδείγματα, αν και ο Πανιώνιος ακόμη φωνάζει για το δεύτερο γκολ που δέχθηκε στην Τούμπα, με το οποίο γνώρισε την ήττα.

Αντί να ζητήσουν συγγνώμη στην ΕΠΟ για τα προβλήματα του συστήματος και να αφήνουν αιχμές για το τι έγινε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, καλύτερα θα ήταν να φροντίζουν ώστε να δείχνουν προς τα έξω πως δεν έχουν εμπάθεια, πως δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος όμως φαίνεται ότι έχει πάρει διαφορετικές αποφάσεις. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ωστόσο, βλέπει μακριά. Όχι την επόμενη μέρα, αλλά τη μεθεπόμενη στη Θεσσαλονίκη…

Διαβάστε επίσης