Βόλος: Πέθανε 10 μέρες μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας ο διευθυντής της ΔΟΥ

Η σύζυγός του, τον αποχαιρετά με μια σπαρακτική ανάρτηση στο διαδίκτυο

Θρήνος στον Βόλο από τον θάνατο του διευθυντή της ΔΟΥ . Σε ηλικία 59 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 10 ημέρες, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη, έπειτα από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, σύμφωνα με τους οικείους του.

Η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία τα τελευταία 24ωρα και δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε απαρηγόρητο θρήνο την οικογένειά του, συγγενείς, συναδέλφους, αλλά και φίλους του.

Η σύζυγός του, τον αποχαιρετά με μια σπαρακτική ανάρτηση στο διαδίκτυο. ««Μετά από 32 χρόνια αγάπης και κοινής πορείας, μια εγχείρηση ρουτίνας μου πήρε μέσα σε δέκα μέρες τον Δημήτρη μου… Απρόσμενα και βάρβαρα. Τα λόγια είναι αδύναμα για να εκφράσω τη συντριβή που νιώθω. Θα είσαι πάντα δίπλα μου. Καλή αντάμωση…».

Ο άτυχος άντρας παρέμενε τις τελευταίες μέρες στην εντατική του νοσοκομείου της πόλης, με τους γιατρούς να προσπαθούν μάταια να αποτρέψουν το μοιραίο. Είχε προηγηθεί η επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του, που άρχισε να απειλεί τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα