Βόμβα Γιαννακόπουλου: Ανακατασκευή της Λεωφόρου σε γήπεδο μπάσκετ

O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το ΟΑΚΑ όπου παρακολουθεί την πρεμιέρα των «πράσινων» στην Euroleague, όταν ρωτήθηκε για τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος και το σχέδιο του Athens Alive, ανέφερε στη κάμερα της Nova:

«Όλοι έχουμε ενημερωθεί πως έχει γίνει η μεταβίβαση στον Παιρόζ. Αυτό είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ολοκληρωθεί. Το Athens Alive προχωρά με βάση το σχέδιό μας. Είμαστε όλοι ταγμένοι και πιστεύουμε πως θα προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να έχει την έδρα του. Αν δεν συμβεί αυτό, υπάρχει πάντα ένα Plan B που περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου σε γήπεδο μπάσκετ. Πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε εκεί. Αν προχωρήσει το Athens Alive θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εδώ στο ΟΑΚΑ, στον χώρο του».

Επιπρόσθετα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε και για το ματς με την Μακάμπι, καθώς και για τους φετινούς στόχους των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης στην Euroleague, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο την κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να το σηκώσουμε κιόλας».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε και στη σχέση του συλλόγου με την Euroleague, τονίζοντας: «Έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές. Τα είδαμε, τα διορθώσαμε. Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά, με πρωταγωνιστές τους αθλητές».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα