Βόμβα «Τα ήξερε όλα ο άντρας της Γελένα»

Βόμβα έσκασε στο ροζ σκάνδαλο που έχει προκύψει με τον Βράνιες και την γυναίκα του Τόσιτς, Γελένα. Άνθρωπος κοντά στον Βράνιες μίλησε στην σερβική informer και αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησε η σχέση μεταξύ των δύο αλλά και πως ο άντρας της Γελένα τα ήξερε όλα από την αρχή, αλλά δεν είπε λέξη γιατί είχε κι αυτός… λερωμένη την φωλιά του.

«Όλα άρχισαν όταν ο Βράνιες εμφανίστηκε στο Instagram της Γελένα. Η Γελένα άρχισε να αντιδράει σε κάποια story του και μετά έστειλε ένα… πονηρό μήνυμα στον Βράνιες. Ο Βράνιες δεν μπορούσε να το πιστέψει και προσπάθησε να τσεκάρει εάν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό της Γελένα και του έκανε πλάκα ή ήταν αυτή στην πραγματικότητα. Ο Βράνιες είχε ενθουσιαστεί», είπε ο άνθρωπος που είναι κοντά στον αμυντικό της Άντερλεχτ και συνέχισε

«Η επικοινωνία κράτησε για περίπου 2,5 μήνες και αυτή προχωρούσε με γρήγορα βήματα. Από την αρχή υπήρχε έλξη μεταξύ τους και έφτασε η στιγμή που έπρεπε να προχωρήσουν. Και αποφάσισαν η πρώτη συνάντηση να γίνει στο Βελιγράδι».

«Όταν έσπασε ο πάγκος δεν μπορούσαν να το σταματήσουν. Έδιναν ραντεβού παντού και… βρισκόντουσαν σε όλες τις πόλεις. Δεν μπορούσαν χώρια. Όλα αυτά που βγήκαν στην φόρα έγιναν και από τους δύο. Μετά από ένα χρόνο ο Βράνιες πίστεψε πως η Γελένα θα χώριζε τον Τόσιτς και είπε στην γυναίκα του Ντανέλι πως θέλει να χωρίσουν. Ο Ντούσκο (σ.σ. Τόσιτς) ήξερε την σχέση των δύο παραπάνω από ένα χρόνο αλλά δεν είπε τίποτα γιατί είχε κι αυτός παράνομη σχέση. Η Γελένα προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και ο Βράνιες κατάλαβε πως δεν πρόκειται να χώριζε. Όταν μάλιστα ο Τόσιτς υπέγραψε συμβόλαιο με πολλά εκατομμύρια στην Κίνα κατάλαβε ο Βράνιες πως η Γελένα θα έμενε μαζί του»

«Δεν ήθελε να φαίνεται ηλίθιος και να περιμένει και την χώρισε. Γιατί όπως λέει ο Βράνιες αυτή διάλεξε τα λεφτά και όχι τον έρωτα».

 

Διαβάστε επίσης