Βουλή: Ανεμβολίαστοι πέντε βουλευτές

Άγνωστο παραμένει ποιοι είναι ανεμβολίαστοι και γιατί

Όπως ενημέρωσε η προεδρεία της Βουλής, στους 295 ανέρχεται ο αριθμός των εμβολιασμένων βουλευτών.

Ο Α’ ΄Αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής επικαλούμενος τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην τελευταία διάσκεψη των προέδρων ανέφερε ότι τα ανεμβολίαστα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας ήταν 6 και διευκρίνισε ότι «από χθες μετά τον εμβολιασμό του κ. Πολάκη είναι 5».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές υποχρεούνται να προσκομίζουν 2 αρνητικά διαγνωστικά τεστ την εβδομάδα προκειμένου να συμμετέχουν δια ζώσης στις εργασίες της Βουλής.

Η τοποθέτηση ακολούθησε την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση ο οποίος  υποστήριξε ότι το σύνολο των μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πλέον εμβολιαστεί και ρώτησε: «έχει εμβολιαστεί το σύνολο της ΚΟ της ΝΔ; Δεν το κάνουμε με υπονοούμενο. Θέλουμε να επιβεβαιωθεί ότι η ΝΔ έχει εμβολιαστεί».

Επίσης, οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Λύσης αμφισβήτησαν τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς βουλευτών που δείχνουν ότι παρά τα όσα λέει δημόσια ο πρόεδρος του κόμματος, υπάρχουν μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας που τους έχει χορηγηθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα