Βράζουν στην ΕΠΟ με τον Μάκη Γκαγκάτση

Οι εξελίξεις στον τελικό, αλλά όχι μόνο, έχουν δημιουργήσει ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα στο πάρκο Γουδή. Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής βρίσκονται στα κάγκελα. Κυρίως όσα συγκροτούν το μπλοκ του Νότου.

Τα περισσότερα εξ αυτών βράζουν με τον Μάκη Γκαγκάτση. Τον θεωρούν υπεύθυνο για τη στοχοποίησή τους με αποδοκιμασίες στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και με ρεπορτάζ για την αποχώρησή τους απ’ το ΟΑΚΑ την ώρα της απονομής.

Στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΠΑΟΚ χρεώνουν και τις διάφορες εκφράσεις των «κορακιών». Πρόκειται για ένα σάιτ που στην ΕΠΟ πολλοί θεωρούν ότι εκφράζει τις απόψεις του Μάκη Γκαγκάτση. Ότι οι συντάκτες των κειμένων δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε όσα λέει ο γιος του Βασίλη και στενός συνεργάτης του Ιβάν.

Εκείνος που βρίσκεται στα πρόθυρα της έκρηξης είναι ο Νίκος Βακάλης. Πρόκειται για τον μόνιμο στόχο των «κορακιών» που τον αποκαλούν και «υδραυλικό». Κι επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, είτε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ είτε κάποιο άλλο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ρωτήσει ευθέως τον μικρό Γκαγκάτση αν έχει σχέση με το σάιτ και αν καταδικάζει τη στοχοποίηση των παραγόντων, με τους οποίους υποτίθεται πως συμπορεύεται ο διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης