Βρέθηκε νεκρός στο κελί του ο παιδεραστής δισεκατομμυριούχος Τζέρφι Έπσταϊν

Αντιμετώπιζε τις βαριές κατηγορίες για τον βιασμό δεκάδων ανήλικων κοριτσιών

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο δισεκατομμυριούχος Τζέρφι Έπσταϊν, όπου φέρεται να έβαλε ο ίδιος τέλος τη ζωή του, καθώς αντιμετώπιζε κατηγορίες για τον βιασμό δεκάδων ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με πηγές του ABC News ο Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή του Lower Manhattan την Παρασκευή το βράδυ.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο Αμερικανικός μεγιστάνας ήταν φίλος των Τραμπ και Κλίντον.

Πλήρωνε για έρθει σε σεξουαλική επαφή με 14χρονα

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε στις αρχές Ιουλίου από το εισαγγελικό γραφείο της Νέας Υόρκης, ο Έπσταϊν από το 2002 έως και το 2005 πλήρωνε ανήλικα κορίτσια, ακόμη και 14 ετών, ώστε να έχουν σεξουαλικές επαφές μαζί του.

Ο μεγιστάνας συνεργαζόταν με μεγάλο αριθμό ατόμων προκειμένου να βρει τα θύματά του και να τα οδηγήσει στο σπίτι του, όπου και τα κακοποιούσε.

Το 2008 είχε αποφύγει αντίστοιχη δίωξη, δηλώνοντας ένοχος για κατηγορίες περί πορνείας και καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκισης. Παράλληλα, το όνομά του προστέθηκε στο αρχείο των ατόμων που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση και πλήρωσε αποζημίωση στα θύματά του, που αναγνωρίστηκαν από το FBI.

Σε δικαστικό έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, περιγράφεται η μέθοδος που χρησιμοποιούσε ο 66χρονος.

Παράσυρε τα ανήλικα κορίτσια στην έπαυλή του στη Νέα Υόρκη όπου, αφού τις ανάγκαζε να του κάνουν μασάζ, προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις εις βάρος τους.

Ο ίδιος ή συνεργάτες του πλήρωναν τα κορίτσια με μετρητά και σε περίπτωση που κάποιο από τα θύματά του τού γνώριζε κάποια άλλη ανήλικη, τότε πλήρωνε και τις δύο έως και 100 δολάρια.

Διαβάστε επίσης