«Χαμηλά την μπάλα»

Ακόμη και τραυματίας, ο Κώστας Μήτρογλου είναι το θέμα των ημερών στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί είναι δεδομένη η επιθυμία των Πειραιωτών να δείξουν τη στήριξή τους στον Έλληνα επιθετικό, κάτι που από τα Μέσα μεταφράζεται ως προσφορά νέου συμβολαίου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν χρόνο, ο «πιστολέρο» είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας, το οποίο τον κρατάει στο «Καραϊσκάκης» μέχρι το 2016. Ωστόσο η ρήτρα των 8 εκατομμυρίων που υπάρχει σε αυτό, έχει ανοίξει την… όρεξη αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, που έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν έναν ικανότατο επιθετικό σε σχετικά καλή τιμή. Βεβαίως, τόσο ο ίδιος ο διεθνής επιθετικός, όσο και η πλευρά των «ερυθρολεύκων» έχουν ξεκαθαρίσει, ότι εφόσον προκύψει σοβαρή πρόταση, τα δεδομένα θα αξιολογηθούν κατάλληλα και η απόφαση θα παρθεί από κοινού, αφού οι σχέσεις ομάδας και παίκτη είναι άριστες.

Εξάλλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε με τον Μήτρογλου και του εξέφρασε την στήριξή του σε μία περίοδο που ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι στα… πιτς λόγω τραυματισμού. Παράλληλα, τού έχει εκφραστεί η επιθυμία της ΠΑΕ να ανανεωθεί η συμφωνία τους, ώστε να ωφεληθούν και οι δύο πλευρές (αύξηση τόσο στα χρήματα που θα λαμβάνει ο ποδοσφαιριστή, όσο φυσικά και της ρήτρας).

Όμως αυτό το θέμα δεν είναι της παρούσης. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, Μήτρογλου και Ολυμπιακός θα βρουν μία φόρμουλα που θα ικανοποιεί και τους δύο. Το μείζον θέμα αυτές τις ημέρες δεν μπορεί να είναι άλλο από το παιχνίδι των Πειραιωτών με την Άντερλεχτ την επόμενη Τρίτη. Η ομάδα δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί, μιας και η συγκέντρωση θα παίξει τον ρόλο της ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Ας νικήσει πρώτα τους Βέλτους ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού και τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Διαβάστε επίσης