Έγραψαν ιστορία οι Golden State Warriors!

Είναι ασταμάτητοι! Δεν έχουν αντίπαλο! Υποκλίνονται στο μεγαλείο τους οι Celtics του Λάρι Μπερντ, οι Lakers του Μάτζικ και οι Bulls του Τζόρνταν. Έχουν πλέον θέση στο πάνθεον και οι Golden State Warriors του Στεφ Κάρι!

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ μετά το καταιγιστικό 111-77 επί των L.A. Lakers έφτασαν τις 16 συνεχόμενες νίκες (με αρχή το 111-95 επί των Pelicans στις 28 του Οκτώβρη) και μπορούν να καυχιούνται για το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο κορυφαίο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης του κόσμου.

Η επίδοσή τους αυτή παίρνει διαστάσεις θριάμβου αν αναλογιστεί κανείς πως και στα 16 ματς έχουν σκοράρει τουλάχιστον 100 πόντους! Πετυχαίνουν κατά μέσο όρο περίπου 115 πόντους ανά αγώνα, κάτι ανεπανάληπτο.  Αυτό που κυνηγάει πλέον η ομάδα από το Σαν Φραντζίσκο είναι να ξεπεράσουν το 72-10 των Bulls που είναι το κορυφαίο ρεκόρ στην ιστορία της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ (από τότε που είναι 30 οι ομάδες διεξάγονται 82 παιχνίδια). Πάντως, το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι δύσκολο, καθώς τα επόμενα οκτώ από τα εννέα ματς τα παίζουν εκτός έδρας.

Την ίδια ώρα, μία ακόμη ιστορική ομάδα του NBA με τρία πρωταθλήματα, οι 76ers από τη Φιλαδέλφεια έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα με 15 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα