Βόλος: «Να εξηγήσει ο Καρυπίδης γιατί τηλεφώνησε στον Μπερτόγλιο»

Νέα ανακοίνωση του Μπέου απέναντι στον Άρη

Η ΠΑΕ Βολος εξέδωσε νέα ανακοίνωση, μετά την απάντηση του Άρη για τις καταγγελίες της ομάδας της Μαγνησίας πως ο πρόεδρος των «κίτρινων», Θόδωρος Καρυπίδης», πήρε τηλέφωνο τον ποδοσφαιριστή των Θεσσαλών Φακούντο Μπερτόγλιο.
Συγκεκριμένα, η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ αφού ανέφερε πως: «Τι να απαντήσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να απαντήσουν επίσημα και περιορίζονται σε διαρροές, κύκλους και τετράγωνα», εν συνεχεία τόνισε πως ο Άρης θα πρέπει να εξηγήσει σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα γιατί ο κ. Καρυπίδης τηλεφώνησε σε ποδοσφαιριστή του Βόλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:
«Τι να απαντήσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να απαντήσουν επίσημα και περιορίζονται σε διαρροές, κύκλους και τετράγωνα. Αλλά αλήθεια τι θα μπορούσανε να πούνε για το συγκεκριμένο θέμα. Ας εξηγήσουν στους ίδιους τους τούς εαυτούς πρώτα και εν συνεχεία σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, τι δουλειά είχε ο Καρυπίδης και ο κάθε Καρυπίδης να τηλεφωνήσει σε ποδοσφαιριστή μας αλλά και να ενημερώσουν και τι ακριβώς συζήτησαν.
Σε ότι αφορά το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ του Δημάρχου Βόλου και του Καρυπίδη στη συνάντηση που είχαν, καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο τον Καρυπίδη. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος Βόλου, συζήτησε για την ομάδα του και όχι για κάποια άλλη ομάδα.
Ως εδώ. Δεν πρόκειται να δώσουμε άλλη συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα μιλήσουμε εφ’ όλης της ύλης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα