Αναμενόμενες οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ

Από το πρώτο τρίλεπτο του αγώνα με την Κάραμπαχ φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ παίζει αυτό το ματς με τις μηχανές σβηστές. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στο Αεζρμπαϊτζάν όχι για να πάρει τη νίκη, αλλά για μην χάσει παίκτη από τραυματισμό και να κλέψει ίσως μία ισοπαλία. Δεκτό, διότι ακολουθεί ταξίδι και ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που καλώς ή κακώς έχει μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα αυτή τη στιγμή. Στον όμιλο η ήττα αυτή «μπαλώνεται», καθώς ο Δικέφαλος του βορρά έχει δύο σερί ματς εντός με Κάραμπαχ και Σλόβαν Λίμπερετς και με δύο νίκες περνάει! Στο πρωτάθλημα, όμως, αν χάσει από τον Ολυμπιακό μένει επτά βαθμούς πίσω.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατέθεσε ενέργεια αφού την κράτησε για το κυριακάτικο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν μπορεί να κριθεί η εμφάνισή του, αφού ένα σύνολο που κάνει 20 τελικές κατά μέσο όρο, όταν περιορίζεται σε ένα μόλις σουτ εντός εστίας σε 90 λεπτά, σημαίνει πως προτίμησε παράλληλο ποδόσφαιρο και όχι εκδηλωτικό. Σίγουρα αυτή η συμπεριφορά στέρησε από το ελληνικό ποδόσφαιρο τη διεκδίκηση κάποιων βαθμών, αλλά θα πρέπει να δικαιολογήσουμε τον ΠΑΟΚ…

Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή του προσπάθεια, με τέσσερις βαθμούς στον πρώτο γύρο και δύο βατά εντός έδρας ματς να ακολουθούν με Κάραμπαχ (που εκτός έδρας είναι άλλη – προς το χειρότερο – ομάδα) και Σλόβαν Λίμπερετς, δεν αποκλείεται να αρκούν στην ελληνική ομάδα οι έξι βαθμοί και να κάνει ταξιδάκι στη Φλωρεντία μόνο για τουριστικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα