Ανατροπές… ζωής για τον Παναθηναϊκό!

Μετά από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει εφτά βαθμούς, καταγράφοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Μία συγκομιδή που θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη, αν δεν υπήρχε ένα στοιχείο…

Η κοινή συνισταμένη των δύο «τρίποντων» που κατέκτησε ο φετινός Παναθηναϊκός, είναι η… ανατροπή! Οι «πράσινοι» έχουν κερδίσει τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον Πλατανιά, στα Χανιά. Και στις δύο περιπτώσεις, η ομάδα της Αθήνας βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ και κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή του σκορ. Κόντρα στους «κυανέρυθρους» της Νέας Σμύρνης, ο Παναθηναϊκός δοκίμασε τα όρια των αντοχών του, αλλά και των οπαδών του, σκοράροντας και τα δύο γκολ της ανατροπής του αποτελέσματος, στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με την Πλατανιά η διακύμανση του σκορ ήταν ακόμη πιο… αγγλικού τύπου. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν, ο Πλατανιάς το γύρισε σε 2-1 και το «τριφύλλι» επανήλθε, πραγματοποιώντας το 2-3.

Ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στον Λεβαδειακό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, από ανατροπή προήλθε, αλλά όχι ολική. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να «κυνηγά» το σκορ, παρότι το παιχνίδι διεξήχθη στην ουδέτερη έδρα του ΟΑΚΑ. Το απόλυτο των βαθμών του «τριφυλλιού», τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχει συγκεντρωθεί από ανατροπές, μερικές ή ολικές, γεγονός που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την εικόνα της ομάδας την περυσινή σεζόν. Η εξαίρεση της προηγούμενης περιόδου, τείνει να γίνει κανόνας φέτος, γεγονός που ναι μεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, ως στοιχείο, αλλά σε κάθε περίπτωση προβληματίζει τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του. Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να βρουν τη λύση στο πρόβλημα, καθώς η ομάδα βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους αγώνες να «κυνηγά» το σκορ και είναι δεδομένο πως θα έρθει η στιγμή που δεν θα καταφέρει την ανατροπή, όπως συνέβη ήδη κόντρα στην Καλλονή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα