«Αν έπαιζα πιο πολύ…»

Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Λούκας Ρινάλντι, εκφράζοντας δημόσια και το παράπονό του που είναι να έχει περισσότερο χρόνο στην ενδεκάδα.

«Δεν με έχει επηρεάσει η κριτική, αντίθετα αν έπαιζα περισσότερο θα με βοηθούσε. Όσο περισσότερο παίξω τόσο περισσότερο θα με βοηθήσει. Έχουμε δει ότι οι αντίπαλοι κλείνονται στις ισοπαλίες και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για εμάς.

Σαν επιθετικός πάντα επιθυμώ να παίζω όσο γίνεται περισσότερο και να βάζω όσο περισσότερα γκολ γίνεται. Δουλεύω όσο μπορώ στις προπονήσεις προκειμένου να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ, όμως αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής. Από την πλευρά μου, κοιτάω πάντα να κάνω το καλύτερο» ανέφερε σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova» ο αργεντίνος επιθετικός που εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι «πράσινοι» έχουν περιθώρια βελτίωσης: «Θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα γιατί δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε, όμως με την νέα προπονητική ομάδα πάμε πολύ καλύτερα.

Στον τελευταίο αγώνα είχαμε ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ. Αν συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα