Με υπαρχηγό Μπαλτάκο!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου δίπλα στον Γιάννη Αλαφούζο στο κυριακάτικο (15/1) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, καθώς νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (16/1) ανακοινώθηκε πως ο γνωστός νομικός αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου στην «πράσινη» ΠΑΕ.

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα καθήκοντα αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ. Τάκης Μπαλτάκος» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του «Τριφυλλιού».

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε συγκινημένος και με πλήρη επίγνωση της ευθύνης του ρόλου του, ενώ παρουσιάστηκε ενωτικός και βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή.

«Ευχαριστώντας τον κύριο Αλαφούζο για την πρότασή του, αναλαμβάνω καθήκοντα αντιπροέδρου με πλήρη επίγνωση της λαμπρής ιστορίας του συλλόγου, με συναισθηματική φόρτιση αντίστοιχη του βάρους και της ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, με διάθεση πάντα ενωτική και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η βέβαιη επάνοδος του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι στέρεη, μόνιμη και θεσμική» τόνισε σε δήλωσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα