«Οι αλλαγές είναι εμφανείς στον ΠΑΟΚ»

Ενθουσιασμένος με την προοπτική του νέου ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο διεθνής μέσος της ομάδας, Αλέξανδρος Τζιόλης, εκτιμώντας πως οι αλλαγές που έχουν επέλθει είναι ήδη εμφανείς.

Ο Τζιόλης μίλησε για τα νέα παιδιά του «Δικέφαλου του Βορρά» και τη διαχείρισή τους και στάθηκε στον ενθουσιασμό και την… άγνοια κινδύνου, στοιχεία τα οποία είναι δυνατόν να αξιοποιηθούν, ώστε να δώσουν ώθηση σε αυτή τη νέα προσπάθεια που καταβάλλεται. Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος αμυντικός μέσος:

«Ξεκινήσαμε με το δεξί την πορεία μας στους ομίλους του Europa League, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μας έκανε όλους χαρούμενους. Σίγουρα όταν η ομάδα βάζει έξι γκολ, η προσοχή όλων επικεντρώνεται στους επιθετικούς, αλλά εγώ από την πλευρά του μου κάνω ό,τι κάνω πάντα και τη δουλειά που μου ζητείται. Ως χαρακτήρας είμαι ήρεμος. Στο γήπεδο προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και έξω από το γήπεδο.

Σίγουρα όταν εκτιμούν τη δουλειά σου, αυτό σε χαροποιεί και μου αρέσει αυτό. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν λείπω ή βοηθάω την ομάδα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ο κόσμος βλέπει ότι κάνω το καλύτερο μπορώ.

Αυτό είναι εμφανές. Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά, έχουν φύγει αρκετοί παίκτες. Είναι μία νεαρή σε ηλικία ομάδα. Έχει θετικά και αρνητικά. Οι νεαροί παίκτες χρειάζονται χρόνο για να δέσουν με τους πιο παλιούς και θα υστερήσουν σε εμπειρία ή διαχείρισης παιχνιδιών. Ελπίζουμε να εξαλείψουμε αυτά, και να εκμεταλλευτούμε τον ενθουσιασμό, την άγνοια κινδύνου και να μπορέσουμε να βασιστούμε πάνω σε αυτά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα