Οι δύσκολες μέρες του Πάνου Καμμένου

Στη δίνη του κυκλώνα έχει βρεθεί εσχάτως ο Πάνος Καμμένος, καθώς το 3,47% των ευρωεκλογών μόνο καλός οιωνός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η χώρα έχει μπει σε τροχιά εθνικών εκλογών.

 

Αυτό, καθώς το κόμμα έχει χάσει έκτοτε τη «φασαριόζα» Ραχήλ Μακρή, την ήρεμη δύναμη του Πειραιά Παναγιώτη Μελά να ετοιμάζεται να την… κάνει, και τον ευρωβουλευτή -πλέον- Νότη Μαριά, ο οποίος έχει αναπτύξει φυγόκεντρες τάσεις από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Το εύκολο είναι να κάνει κανείς κριτική στις θέσεις του κόμματος, θέσεις που όμως είναι οι ίδιες με αυτές που το έφεραν στη Βουλή πριν από δυόμισι χρόνια και μάλιστα με αξιοπρεπέστατο ποσοστό. Από τη μία η αριστερή αντιμνημονιακή γραμμή τού όχι στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, όχι στις μειώσεις αποδοχών κ.λπ., ενώ από την άλλη η δεξιά πατριωτική γραμμή τού όχι στους μετανάστες, ναι στην Ορθοδοξία κ.ά.

 

Με τους ΑΝΕΛ να φυλλορροούν από στελέχη όλο αυτό το διάστημα (μόνο ο Νίκος Νικολόπουλος εντάχθηκε στο κόμμα) και τις κραυγές περί «προδοσίας» να μην πείθουν κανέναν, ο πήχης έχει πέσει πολύ χαμηλά – μόλις στο 3%, που είναι και το όριο για να μπουν ξανά στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα