Παιχνίδι ψυχολογίας με Καλλονή

Την ψυχολογία που θα κερδίσει η ομάδα ενόψει του αγωνιστικού Γολγοθά που ξεκινάει με την κυριακάτικη (14/9) αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή, επεσήμανε στους παίκτες του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής των «πράσινων» θεωρεί εξαιρετικά κρίσιμο το αποτέλεσμα του κυριακάτικου αγώνα στη Λέσβο, καθώς από τη μία δεν επιθυμεί να χάσει και άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα και από την άλλη θέλει οι παίκτες του να ξεκινήσουν με ενθουσιασμό και ανεβασμένη διάθεση τους αγώνες τους στο Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη στη Λεωφόρο, κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας.

Το πλάνο… rotation που έχει καταστρώσει ο Γιάννης Αναστασίου τίθεται άμεσα σε εφαρμογή, καθώς, όπως έδειξε στις προπονήσεις, προσανατολίζεται να δώσει ανάσες στους διεθνείς του παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε δύο 90άλεπτα μέσα σε διάστημα δέκα ημερών. Ως εκ τούτου, Καρέλης, Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να καθίσουν στον πάγκο, προκειμένου να ανακτήσουν δυνάμεις και να είναι έτοιμοι για το ματς με τους Ρώσους. Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο «πράσινος» τεχνικός κόντρα στην Καλλονή απαρτίζεται από τους: Κοτσόλη, Μπούρμπο, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Μέντες, Ζέκα, Πέτριτς, Κλωναρίδη, Πράνιτς και Ατζαγκούν ή Μπούις.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Ρισβάνης, Σπυρόπουλος, Μπεργκ και ο ανέτοιμος Μπερίσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα