Πτήση με οδηγό το… διπλό για τον Ολυμπιακό!

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Μάλμε της Σουηδίας, με οδηγό το… διπλό, που θα φέρει την ομάδα του Πειραιά σε θέση ισχύος στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος αναχώρησαν με τις αποσκευές τους γεμάτες από αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη και με το μάθημα – πάθημα του Περιστερίου να είναι ακόμη νωπό στη μνήμη τους, ως ενός είδους «συναγερμός συνείδησης», προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον, είτε στις εγχώριες, είτε στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει καταλήξει σε δύο σκέψεις για τη σύνθεση της ενδεκάδας του και την τακτική που θα ακολουθήσει. Για το λόγο αυτό πήρε 22 παίκτες στην αποστολή, ώστε να έχει στη διάθεσή του όλες τις επιλογές σε έμψυχο δυναμικό. Η αναμέτρηση με τη Μάλμε θεωρείται «κομβική» για την πορεία της ομάδας στον πολύ δύσκολο όμιλο, καθώς οποιαδήποτε απώλεια βαθμών, με τον θεωρητικά πιο αδύναμο κρίκο του γκρουπ, αυτόματα θα μειώσει καθοριστικά τις πιθανότητες διεκδίκησης της πρόκρισης.

Κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δηλώσεις έκανε ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος αναφέρθηκε στο μοναδικό στόχο, που είναι η νίκη, αλλά και στο ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα είπε ο ξένος μέσος:

«Δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν αγώνα Champions League. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχεις μια άσχημη μέρα και να χάσεις. Όμως το ματς με τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν και πλέον επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια και την αναμέτρηση με τη Μάλμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα