Το «Γ.Καραϊσκάκης» στις «φλόγες»

9 Δεκεμβρίου 2015… Περιοχή Φάληρο, σύνορα με Πειραιά. Σημείο, το γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης». Γεγονός: Η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Άρσεναλ για το Champions League. Η «μητέρα των μαχών» για τις δύο ομάδες, παρουσία 1.500… επίλεκτων οπαδών των «κανονιέρηδων». Αποτέλεσμα; Κόλαση…

Οι Λονδρέζοι του Αρσέν Βενγκέρ ρίχνουν όλα τα χαρτιά τους στο τραπέζι, προκειμένου να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται και να τσεκάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Όπως έγινε γνωστό, αξίωσαν και τα 1.500 εισιτήρια που δικαιούνται και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, η επιλογή των οπαδών που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα θα γίνει με… αυστηρά κριτήρια και θα αφορά τα… καλύτερα παιδιά από τους συνδέσμους του λονδρέζικου συλλόγου.

Στον Ολυμπιακό έχει σημάνει ήδη συναγερμός, καθώς η παρουσία 1.500 Άγγλων οπαδών μέσα στο «Γ.Καραϊσκάκης», σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο θα δυναμιτίσει το κλίμα, αλλά θα προκαλέσει κινδύνους να… τιναχτούν όλα στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα υπάρξει ειδικό σχέδιο για την ασφαλή μετάβαση – μετακίνηση τόσο των οπαδών της Άρσεναλ, όσο και της αποστολής των Λονδρέζων στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία θα καταστρώσει σχέδιο, προκειμένου οι Βρετανοί οπαδοί να βρίσκονται σε κλοιό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αν και αυτό θεωρείται δύσκολη αποστολή, καθώς πολλοί θα έρθουν μεμονωμένα και θα θελήσουν να απολαύσουν λίγο την ελληνική πρωτεύουσα, πριν μεταβούν στο γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, η 9η Δεκεμβρίου μυρίζει «μπαρούτι» και η αστυνομία ενδέχεται να έχει μπόλικη δουλειά, ενώ απαιτείται και ειδική προεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους οπαδούς της, οι οποίοι οφείλουν να προφυλάξουν την ομάδα τους και να σεβαστούν την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι παίκτες και ο Μάρκο Σίλβα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα