Υψηλές βλέψεις για Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα ανακόψει τον ρυθμό που έχει βρει ο Ολυμπιακός. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος Μάρκο Σίλβα, ωστόσο, πιστεύει ακριβώς το αντίθετο, καθώς θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε επί μέρους τομείς με τους παίκτες του και να διορθώσει ορισμένα από τα αρνητικά της ομάδας, τα οποία διακρίνει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν επαναπαύεται στις… δάφνες των τελευταίων επιτυχών αποτελεσμάτων. Διαθέτει τη βούληση να καταλάβει ότι η σεζόν είναι ένας Μαραθώνιος. Αν σταματήσει να «τρέχει», οι ανταγωνιστές θα τον φτάσουν και θα τον ξεπεράσουν. Οφείλει να «τρέξει» μέχρι το τέλος και να διαθέτει τις απαραίτητες «ανάσες», ώστε να αντέξει.

Σε ιδιαίτερη συνομιλία που είχε με τους παίκτες που δεν έχουν κληθεί στις εθνικές τους ομάδες, ζήτησε να δώσουν το 100% στις προπονήσεις, ώστε να βελτιώσουν ορισμένα στοιχεία τους και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να τους εντάξει στα πλάνα του.

Όσο για τους διεθνείς, έδωσε ειδικές οδηγίες στον καθένα, ώστε αυτές τις ημέρες της απουσίας τους από το ερυθρόλευκο καμπ, να δουλέψουν σε επί μέρους τομείς και να διατηρήσουν το επίπεδο και τον ρυθμό που έχουν βρει.

Ο Μάρκο Σίλβα πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει στο υψηλό επίπεδο που έχει ανέλθει και μάλιστα να καλύψει και ορισμένες αδυναμίες της, ώστε να εξακολουθήσει το ίδιο δυνατά στις επόμενες δύσκολες, όσο και κρίσιμες υποχρεώσεις της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα